RESTAURANT

Altijd vers, uit liefde voor de smaak.

Voorgerechten

€ 16,00 Gerookte zalm
ui- groene appel – kruidentoast – citrus – groene kruiden

€ 14,00 Rundscarpaccio
klassieke garnituur

€ 14,00 Garnaalkroketten (2 st.)
babyleafsla – tomaat

€ 15,00 Gebakken scampi’s
crustacésaus – pastaparels – brunoisegroentjes

€ 12,00 Kaaskroketten (2 st.)
babyleafsla – tomaat

€ 15,00 Gebakken Sint-Jacobsvruchten
witte wijnsaus – knolselderpuree – bieslook

Hoofdgerechten

€ 24,00 Belgisch Rund Wit-Blauw
kies uw gewenste saus: peper champignon – béarnaise

€ 22,00 Stoofpotje van varkenswangetjes

€ 20,00 Filet van parelhoen

€ 23,00 Kabeljauw

€ 19,00 Risotto met champignons

Onze vleesgerechten worden steeds geserveerd met verse,
huisgemaakte frietjes en passende warme seizoensgroentjes.

Desserten

€ 8,00 Dame Blanche

€ 7,00 Chocolademousse

€ 8,00 Coupe Brésilienne

€ 8,00 Trio van desserten van de chef

€ 9,00 Assortiment kazen

Comté – Brugse Blomme – Brie
Oud Brugge – Roche Baron
vergezeld van fruit en noten